Hei! 

Mitt navn er Pipaluk Løve Storm. 

Etter å ha gått på kunstskole, vært elev i ateliet hos en kunstner i 9 år, fått 3 barn og arbeidet i næringslivet, var jeg nå klar for å realisere en drøm jeg hadde. 

Jeg ville åpne butikk. 

Min interesse for kunst og design, reiser og markeder, interiør og klær, ble årsaken til at jeg begynte å lete etter lokaler jeg kunne bruke til å dele min interesse med andre. 

Høsten 2013 åpnet jeg butikken; Pipaluk Løve i Eilert Sundtsgate 18 på Briskeby i Oslo.

Jeg er opptatt av at butikken skal være levende og fri, og ha litt for enhver smak. 

I butikk og nettbutikk tilbyr vi både nye varer, samt second-hand. Av nye varer fører vi noen kjente merkevarer som Diesel, Blue og OneSeason. I tillegg har vi varer som jeg finner på mine reiser rundt i verden, og som jeg liker godt selv. I butikken selger jeg også malerier som jeg selv maler. 

Etterhvert har jeg fått besøk av mange hyggelige mennesker, som ofte finner nye, spennende saker, som ikke finnes fra før i Oslo eller i Norge. 

Ved å opprette facebooksiden; Pipaluk Løve, samt instagram; @pipalukloeve, har jeg etterhvert nådd rundt i hele landet, og jeg har ofte vært på postkontoret med pakker. 

Etterspørselen etter nettbutikk har vist seg å bli større og større, og nå er også den på plass. Pipaluk.no 

Velkommen!

Med vennlig hilsen

Pipaluk

Pipaluk Løve følger norsk lov for handling på nett og benytter trygge betalingsløsninger via den annerkjente betalingsprotalen PayPal

Frakttillegg kr 79,-. Pipaluk.no følger angrerettsloven er det full returrett innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Varen skal returneres ubrukt og i original emballasjen. Fraktomkostninger for returen tilfaller kunden. Retur må derfor ikke sendes i postoppkrav.

Oppgi kontonummer for tilbakebetaling av tilgodehavende beløp. Så snart vi har mottatt varen innbetales beløpet på konto. Skulle det være feil eller mangler på en vare du har mottatt, bytter vi den selvsagt.

Returvarer sendes til:

Pipaluk Løve, Eilert Sundts gate 18, Oslo

 Velkommen!